Black Friday // ASOS 20% ON EVERYTHING

HOME FOR LAST TIME // AALBORG

0ced1f1a-3b23-4a7f-9836-faf55ae46194 2570d02f-d10d-4fd4-a75c-ecac636daa24

Pants from Sofie Schnoor (Here), Shirt from Sofie Schnor (Here
Jeg tog i tirsdags hjem til mine forældre og skal være ind til i morgen! Jeg havde brug for lidt afslapning og tid sammen med min familie. Det er noget, som man skal sætte pris på. Mine forældre står nemlig og skal flytte til et andet land her om 3 ugers tid, hvilket gør, at det nok er sidste gang, at jeg er i mit barndomshjem. Lidt underlig følelse. Jeg glæder mig på deres vegne og på et nyt kapitel i deres/vores liv. De sidste par dage har jeg brugt på at slappe af, se min morfar, se nogle veninder og ellers spise en masse god mad sammen med mine forældre. Kan man ønske sig mere?

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Last Tuesday, I went home to my parents and I’m staying till tomorrow! I needed to relax and spend time with my family. It’s something to appreciate. My parents are moving to another country here in about 3 weeks time, which means that it’s probably the last time I’m in my child home. Kind of a strange feeling. I’m excited for them since they’re starting a new chapter in their/our lives. I’ve spent the last couple of days relaxing, seeing my grandpa, seeing some friends and other than that I’ve been eating a lot of good food with my parents. Could I wish for more?

xoxo

3 kommentarer

 • I remember how emotional I was when my parents sold the house where I grew up.

  But you know what they say – every end is a new beginning <3

  Hugs,
  Petra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det ville også være sært for mig, har fået min mor til at looove de bliver gamle i mit barndomshjem. Og det er heldigvis også planen, medmindre nogle ender i kørestol før tid 😉
  Håber I får nogle gode dage og de bliver glad for deres nye sted (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday // ASOS 20% ON EVERYTHING