MESSY HAIR WITH GOT2B

HOME SWEET HOME

s1 s2 s3

Godaften piger. Hermed får i gårsdagens “rejse look”. Når jeg rejser elsker jeg tøjet er behageligt, men stadig lækkert at se på. Derfor hoppede jeg i min nye vest og bukser, som er fra Munthes nye AW16 kollektion! Jeg er helt vild med deres lækre vest, som er lavet i velour og har de fedeste detaljer. Jeg havde derudover min trøje på fra Envii, hvor man faktisk har 2 trøjer i en. Jeg har førhen haft den på, der var den bare bundet op – super praktisk og virkelig lækker i farven.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MESSY HAIR WITH GOT2B