DARK HAIR WITH MARIA NILA

HOW I STARTED MY BLOG

img_1915 img_1916
Det slog mig forleden at jeg aldrig noglesinde har delt “min blogger-historie” herinde og at jeg aldrig har fortalt hvordan jeg opdagede mediet og hvordan jeg kom igang! denne fortælling tænker jeg at I skal have idag!

Det er ingen hemmelighed, at jeg har den sejeste store søster, som har bloggen Maria Kragmann. Hun startede langt før jeg gjorde og har virkelig opnået noget utroligt. Så stolt. Jeg var på en ferie med min familie forrige sommer, hvor min søster begyndte, at spørge mig hvorfor jeg egentligt ikke startede en blog. Jeg var meget imod dette da jeg ikke vidste havd folk ville tænke, da jeg jo havde min søster, som var en stor blogger i forvejen. Men jeg tænkte “fuck det” og startede den her for lidt over 1 år siden hos Bloggers Delight og jeg har ikke fortrudt det bare på et tidspunkt. Jeg elsker, at folk tog så godt imod mig og jeg synes det er spændende og kunne inspirere andre mennesker. Bloggen er gået utrolig hurtigt frem og jeg bliver bestemt ved med og blogge. Det var sådan set min lille historie om, hvordan jeg startede bloggen, Malina Kragmann op. Det er vildt og se tilbage på de første indlæg til hvordan bloggen ser ud nu, haha! Det kan være meget komisk 😀 Har i fulgt med fra starten? 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

The other day it hit me that I’ve never shared “my blogger-story” with you and that I’ve never told you about how I discovered the media and how I got started! I’m thinking you should have that story today!

It’s no secret that I have the coolest big sister who has the blog Maria Kragmann. She started blogging long before I did and has really accomplished something amazing. So proud. I went on a vacation with my family last summer where my sister started asking me why I hadn’t started blogging myself. I was very against this because I didn’t know what people would think since my sister already was a big blogger at that time. But I thought “fuck it” and a little over a year ago I started my blog at Bloggers Delight which I haven’t regretted at any point. I love that people have been so welcomming to me and I think it’s exciting being able to inspire others. The blog has developed so quickly and I will definetely keep blogging. That was pretty much my little story about I started the blog, Malina Kragmann. It’s so crazy to look back on the first posts and comparing them to how the blog looks now, haha! It can be very comical to see 😀 Have you been following me from the start?

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DARK HAIR WITH MARIA NILA