GOING HOME ...

HOW TO FEEL SEXY

sexy
1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here 
Jeg går utrolig meget op i lækkert undertøj, og sørger altid for at have behageligt, men lækkert undertøj på. Ovenstående har jeg fundet 9 feminine og sexede sæt frem. Jeg kan personligt selv utroligt godt lide bhér uden bøjler, da jeg går meget op i, at de skal føles behageligt. Jeg elsker undertøj, som ser feminint ud og har nolge unikke detaljer i from af blonder mm. Det er med til at give det et feminint og sexet look. Går I op i lækkert undertøj?

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

I love wearing a beautiful and classy  lingerie set under my clothes. Above I have found some of my favorite sets.

xoxo

2 kommentarer

 • Katharina

  Hej Malina,
  Flotte undertøjssæt. Jeg husker desværre dog bare, at din storesøster for længe siden har skrevet præcis samme tekst som din. Du er en dygtig blogger, så hvorfor ikke finde på dit eget, i stedet for at lave en direkte copypaste fra din søster? 🙂 no hate, bare undren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Hej Katharina

   Tak for din henvendelse og jeg sætter pris på din ærlighed. Jeg har lige ledes lavet hele teksten som min egen 🙂 Min søster er utrolig sej og dygtig og alle har brug for inspiration, selvom jeg prøver, at vise, at jeg er en helt anden type. Se indlægget nu!

   God weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING HOME ...