ÅRET DER GIK 2017 // VIDEO

HVILKE REDIGERINGS APP´S BRUGER JEG??

redigering
Mange af jer har efterhånden spurgt om om, hvilke apps jeg bruger til, at redigere mine billeder. Jeg har brugt mange forskellige gennem tiden, men er nu kommet frem til dem, som jeg synes virker bedst for mig og er med til og give det bedste resultat. Nogen er gratis, andre skal man betale for.

1. Photofox
Jeg bruger Photofox til at, gøre billedet meget lysere og så lejer jeg også med kontrasterne.

2. VSCO
Jeg bruger VSCO til at, sætte et filtet på “lidt ligesom, folk sætter filter på igennem instagram”. Jeg bruger ofte den, som hedder AV8 og så gør jeg billedet lidt sløret/uskarpt. Det er med til, at gøre billedet mere cool og afslappet.

3. Afterlight
Jeg bruger udelukkende denne app, til at gøre billedet “Dusty” dvs. de små prikker, som er på hele billedet. Det er der mange bloggere, som bruger lige fortiden og jeg er kæmpe fan af det.

4. Instagram
Til sidst redigere jeg billedet færdig i Instagram, hvor jeg godt kan lide og sætte nogle kontraster på, varme farver mm.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK 2017 // VIDEO