DENIM FAVOURITES

HVORFOR ER JEG PÅ JUICE KUR ??

14859760_1130717860337878_1103976839761372614_o
Kære læsere. Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle jer hvorfor jeg vælger og gå på en 3 dages detox kur. Jeg vil gerne gøre det helt klart og tydeligt for jer, da man ikke “sulter” sig selv med en juice kur og man skal ikke se det som en slankekur, men en udrensnings kur, hvor man får renset hele kroppen igennem og det er utroligt sundt. Jeg har før været på juice kur og man skal mere se det, som en start på en sund livsstil. Efter de 3 dage på en juice kur er ens sukkertrang nemlig væk og du har lyst til og leve sundt og varieret. 

Jeg valgte og prøve Detox kur hos Unplugged Juice – Kender i dem? 

Jeg valgte den pakke, som hedder Advanced Diet dvs. der er 100% grøntsager i og dermed ingen frugter. Jeg glæder mig til og fortælle jer mere efter den første dag og fortælle jer, hvad jeg synes om dette koncept. Jeg skal drikke 7 Juice om dagen og 1 protein shake. Jeg tror ikke, at jeg kommer til og sulte haha 😀 

Alt for Unplugged Juice er økologisk og det er noget, som jeg går utrolig meget op i og derfor valgte jeg også dem. 

I kan læse meget mere om deres forskellige detox kure HER

Ønsker du og komme på den samme kur som mig?
Så klik videre HER

Har i prøvet en juice kur? Jeg har prøvet én gang førhen og jeg kunne simpelthen ikke drikke de juice. De smagte så dårligt og jeg havde nærmest kvalme hele tiden. Jeg er indtil videre positiv overrasket over smagen, som Unplugged Juice laver – de smager utrolig godt og man har “lyst” til og drikke dem, haha! 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Dear readers. I thought I wanted to tell you about my reasons for going on a 3 day detox diet. I want to make it very clear that this juice diet doesn’t make you starve yourself and you’re not supposed to look at it as a diet to lose weight. It is a cleansing diet which purpose is to clean out your body and it’s really healthy for you. I’ve been on a juice diet before and the way to look at it is as a healthy lifestyle. After 3 days of this diet your sugar cravings are gone and you want to live healthy and balanced. 

I chose to try out the detox diet at Unplugged Juice – have you heard of them?

I chose the package called Advanced Diet which consists of 100% vegetables and therefore no fruit. I’m so excited to tell you more after the first day and tell you about what I think of this concept. I have to drink 7 juices a day and 1 protein shake. I don’t think I’ll be starving haha 😀 

Something I really care about is ecology and since everything from Unplugged is organic, it made my choice to go with them very easy.

You can find them HERE

Have you ever tried a juice diet? I’ve tried it once before but I just couldn’t drink those juices. They tasted so bad and I almost felt sick the entire time. So far I’m positively surprised about the taste that the Unplugged juices have – they taste so good and you even “want” to drink them, haha!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM FAVOURITES