GOALS FOR THE NEW YEAR

I HAVE MOVED TO COPENHAGEN

img_0221

Så kom den store dag endelig! Dagen hvor jeg skulle til København – jeg er så glad og vildt spændt. Jeg fløj herover i går og havde min første dag her i København. Jeg bor på Amager og lejligheden er så fin. Det er en perfekt start! I dag er jeg på arbejde hos iiL7. Jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv og det bliver så fedt, at kunne starte på en frisk med nye mennesker og ny by!! Jeg ser allerede frem til weekenden, som står på drinks med pigerne og byture 🙂 God dag piger 

•              •             •            •            •             •             •                 •             •             •            •            •              •

The big day finally came! The day where I moved to Copenhagen – I am so happy and excited. I flew over here yesterday and had my first day here in Copenhagen. I live on Amager and the apartment is so nice. It is the perfect start! Today I’m at work at iiL7. I have started a new chapter of my life and it’s going to be so amazing to be able to start fresh with new people in a new city!! I’m already looking forward to the weekend which consists of drinks with the girls and going out:) Have a good day girls

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOALS FOR THE NEW YEAR