WELCOMING FALL SEASON WITH TRENDDAY

JUICY COUTURE KONKURRENCE

oeoe1oeoe3Juicy Couture har lanceret en unik of uforglemmelig duft til pigen, der elsker uden begrænsninger og tør stå ved det. Med parfumen I am Juicy Couture introduceres den kompromisløse og stærke Juicy Couture-pige. Er du hende? Nu er den glamourøse rebel tilbage for, at proklamere sin kærlighed til Juicy Couture med en rå, original og tydelig erklæring om, hvad hun begær!

Denne duft får den indre vilde tiger og rebelske side frem i mig. Duften afspejler en pige med masser af selvtillid og udstråler glamour og elegance. Flaskens design er dyrebrint, hvilket symbolisere pigen, som elsker alt fra Juicy Couture – hvilket gør duften til et musthave til alle forgængelige rebeller. Er du en rebel ligesom mig?

Jeg kan også godt være rebelsk. Jeg har derfor valgt at fremvise min spontane, vilde og så lækre tatovering! Jeg fik lavet den for ca. 5 måneder siden og det var vildt spontant og utroligt rebelsk gjort. I min familie er det en selvfølge, at man IKKE har tatoveringer eller lignende.. Nogen gange skal man gøre noget vildt, anderledes og spontant. Min tatovering var med til, at gøre min selvtillid bedre og huske på nogle vigtige ting. Det samme koncept har denne smukke og elegante parfume. Den orientalske duft med frugt – og vaniljenoter giver Juice Couture-pigen en strålende selvtillid.

Det eneste du skal gøre for at vinde denne smukke og unikke parfume fra Juicy Couture er at besvare det nedenstående sprøgsmål i kommentarfeltet:

Hvad er det mest spontane du har gjort?

•        •       •       •        •       •       •       •        •         •        •       •         •         •         •         •        •        •        •          •          •          •

Juicy Couture has launched a unique and unforgettable sent for the girl, who loves without limits and dares to stand by it. With the parfume I am Juicy Couture the uncompromising and strong Juicy Couture- girl is introduced. Are you her? Now the glamorous rebel is back to pro lame her love for Juicy Couture with a raw, original and clear declaration of what she desires!

This sent draws out the inner wild tiger and rebel side of me. The sent reflects a girl with a lot of confidence and it radiates glamour and elegance. The bottles design is animal print, which symbolizes the girl who loves everything from Juicy Couture – which makes the sent a must have for all the perishable rebels. Are you a rebel like me?

I also like being rebellious. Therefore I have chosen to show my spontaneous, wild and so hot tattoo! I got it done for approximately 5 months ago and it was really spontaneous and incredibly rebelliously done. In my family it is a matter of course that you DO NOT have tattoos or similar items.. Some times you have to do something wild, different and spontaneous. My tattoo helped increase my levels of confidence and it made me remember some important stuff. This beautiful and elegant perfume has the same concept. It’s oriental sent with fruit – and vanilla notes gives the Juicy Couture- girl a radiant confidence.

The only thing you have to do to win this beautiful and unique perfume from Juicy Couture is to answer the following question in the comments:

What is the most spontaneous thing you’ve done?

            Sponsoreret indlæg

xoxo

10 kommentarer

 • Camilla K.

  Det mest spontane og vilde, jeg har gjort, var at tage med min kæreste til USA i et helt semester uden at have noget som helst planlagt hjemmefra! Det var den fedeste tur, vi oplevede SÅ meget og jeg fortryder ikke et sekund. Men jeg fatter stadig ikke, at jeg gjorde det. Normalt er jeg typen, der planlægger og ikke bryder mig alt for meget om forandring. Her fulgte jeg spontant mit hjerte til den anden side af jordkloden😊😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Da jeg var på safari i Tanzania, så vi løver – jeg valgte tilmed at fodre en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solskin

  Jeg er ikke specielt spontan, nærmere kontrolfreak. Så det har nok mest været tage ud og shoppe eller overraske folk med et besøg, ændre mine planer og besøge dem kun fordi jeg havde lyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Den er svær synes jeg. Tror ikke jeg har gjort noget ekstremt spontant, men det har bare været små ting, som at tage ind i biffen bare for at se den næste film der kommer uden at vide hvad det er eller når man er ude at rejse, så bare sige at vi tager det næste motel/hotel der kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Min kæreste og jeg pakkede en dag bilen med alt hvad vi troede vi skulle bruge, da vi pludselig fik den ide om at det kunne være sjovt at tage på campingudflugt i en weekend, selvom vi begge langt fra er campisttyper/friluftsmennesker, og aldrig havde prøvet det før. Det var noget af en oplevelse når man er vandt til charter- og storbyferie, men jeg synes vi klarede det super flot af nybegyndere at være!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke J.

  Min mest spontane beslutning var, at søge ind på gymnasiet få timer før fristen udløb. Det var ellers planen jeg skulle tage et år i 10. klasse, men fanden tog ved mig og jeg valgte altså gym; og det er den bedste (og spontane ikke mindst) beslutning jeg nogensinde har taget!!! Ville ikke havde været mine skønne venner, rejser, fester og oplevelser foruden og bare tanken om, at jeg var så tæt på at vælge 10. klasse frem for gymnasiet er faktisk skræmmende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie H

  Det mest spontane jeg nogensinde har gjort, var da jeg i mig sabbatår valgte at bundgy jumpe 134 m., da jeg var i New Zealand. Den vildeste oplevelse, men også den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hmm den er svær! Nok at sige nej tak til en længe ventet lejlighed hvor jeg samme dag skulle skrive under på kontrakten – fordi jeg fik af vide at der MÅSKE var en anden lidt bedre lejlighed jeg måske kunne få mulighed for at leje. Heldigvis sidder jeg netop nu i den lidt (meget!) bedre lejlighed og er lykkelig for at jeg sagde nej tak i sidste øjeblik og satstede det hele dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena A. H. Ranum

  Jeg har taget mange spontane beslutninger i mit liv, lige fra tatoveringer, statist i en TV serie og til at voge mig ud i et langdistance forhold, der nu har holdt i 4år, med min kæreste fra USA.
  Men det hele startede nok, da jeg fra den ene dag til den anden besluttede, at jeg vil rejse til USA og studere i 1år. Fra da jeg tog den beslutning og til hvor jeg står i dag, har mit liv ændret sig. Jeg er gået fra en stille og rolig pige, der altid lige skulle tænke sig om en ekstra gang, til en pige der ikke er bange for at sprænge ud i tingene og stå ved alle de spontane beslutninger jeg foretager mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kousgaard

  Har ligeledes som dig fået en spontan tatovering, som jeg slet ikke fortryder. Udover dette, må noget af det mest spontane jeg har gjort i mit liv være dengang jeg tog på en rejse med min veninde fra den ene dag til den anden, fordi jeg var sur på mine forældre. Rimelig rebelske teenageår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOMING FALL SEASON WITH TRENDDAY