BRUSH & STRAIGHT

I NEED MORE HOURS IN A DAY

img_0371 img_0372 img_0379
Blouse from MMissoni (Here), Skirt from MMissoni (Here), Bag from moshBag (Here)

Hi girls. I dag vil jeg snakke, om noget som fylder utrolig meget for mig lige fortiden. Jeg ville nemlig ønske jeg havde flere timer på et døgn, da jeg ikke føler jeg kan nå alt lige fortiden. Jeg har vildt travlt med arbejde, hvor vi har en masse PR og markedsføring, som er ved, at komme op. Derudover er jeg startet hos Pivot, hvor vi danser omkring 2 gange om ugen. Jeg startede her for 2 uger siden, og er så glad for det. Jeg blev her for 1 uge spurgt, om jeg ville være med i et af deres shows i denne weekend, men grundet mit arbejde kunne jeg ikke nå, at øve op til dette show og dermed kunne jeg ikke komme med. Jeg er super ærgerlig over, at jeg ikke kunne komme med til mit første danse show hos dem, og derfor ønsker jeg, at jeg havde flere timer på et døgn, så jeg kunne nå det hele. Ved siden af kører jeg også en blog og den kræver også meget tid mht. indlæg, opdateringer, møder osv. I denne uge skulle jeg også skyde en Kampagne, hvor vi skulle ud til et photoshoot og det kræver også en hel dag. Jeg er så glad for, at få muligheden for sådanne ting og man skal jo heller ikke klage over, at det er begyndt, at gå super godt for bloggen. Jeg kunne ikke være mere lykkelig over det! Men lige fortiden har jeg bare stresset rundt og jeg må nok indrømme, at jeg er lidt udkørt. Puha.. Jeg er en person, som hader og sidde stille, men når man (ALDRIG) sidder stille, kan man også få nok. Man kan ikke nå det hele og derfor bliver man nok nødt til, at prioritere ande ting mere end andre. Hvorfor har vi ikke bare flere timer på et døgn? 😉 Har i det på samme måde? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi girls. Today I want to talk about something that has been occupying my mind a lot lately. I’m having trouble getting everything done at the moment and I wish I had more hours in a day. I’ve been so busy at work where we have a lot of PR and marketing to do. Other than that, I’ve started dancing twice a week at Pivot. I started dancing there about two weeks ago and I’m so happy with it. A week ago, I was asked to be in their show this weekend, but because of work, I wasn’t able to rehearse for the show and I therefore couldn’t go. I’m so bummed about not getting to be in my first dance show with them and therefore I wish I had more hours in a day, so I’d be able to do everything. Having a blog on the side also takes up a lot of my time because I have to write posts, go to meetings etc. This week I also had a champagne to shoot, where we had to go to a photo shoot which takes up a full day. I’m so happy that I get the opportunity to do such things and I shouldn’t complain about the rising success of the blog. I couldn’t be more happy! But at the moment I’ve just been so stressed and I have to admit, that I’m a little worn out. Phew.. I’m the kind of person that hates sitting still but giving that I NEVER sit still, it can be a bit too much. When you don’t have enough time to do everything, you have to prioritize. Why don’t we have more hours in a day? 😉 Do you feel the same way?

xoxo

   

2 kommentarer

 • Janeic

  Your style is so amazing!
  Can I ask you where your shoes are from?

  I read your blog, and i totally love all the things you mix together! Hope you will answer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Thank´s <3 Love to hear that! My shoes7boots are from Gucci – Last season

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUSH & STRAIGHT