MOSCHINO SWEATSHIRT

I´M GOING TO DANCE AGAIN

img_8568 img_8569
Knit from Bitte Kai Rand (Will be online soon), Pants from Bitte Kai Rand (Here), Shoes from Gucci

Hi ladies. Jeg går en utrolig spændende tid i møde. Jeg var her for 2 måneder siden til en danse audition og ville ikke rigtig fortælle jer noget, før jeg selv var sikker på om jeg kom med i gruppen. Jeg blev nemlig kontaktet her for 2 uger siden og fik af hvide, at jeg var blevet udtaget til deres nye projekt. Jeg skal nemlig være med i denne danse gruppe hos, Pivot Dance Company. projektet hedder J.K project og det er med til, at gøre os dygtigere mm. Jeg er vildt spændt og vi starter op her om 2 uger. Jeg havde egentligt ikke regnet med, at jeg skulle til “selv” at danse igen, men jeg har virkelig savnet det. Nu griber jeg chancen og ser hvad der kommer til at ske. Det er i hvert fald en nyhed, som jeg har glædet mig til at fortælle jer. God dag til jer, kram herfra <3 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi ladies. The next period of time is going to be very exciting for me. Two months ago, I went to a dance audition and didn’t really want to tell you much about it before I was sure I had made it into the group. Two weeks ago, I was contacted and told that I had been selected for their new project. I’m going to be joining a dance group at the Pivot Dance Company. The project is called J.K project and it’s going to make us better dancers. I’m really excited and it starts in about 2 weeks. I honestly didn’t think I was going to dance again but I’ve really missed it. Now I’m taking a chance and seeing what will happen. It’s something I’ve been excited to share with you. Good day to you, hugs from me <3

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOSCHINO SWEATSHIRT