DET VIDSTE I IKKE OM // FREJA WEWER

I´M IN IBIZA + NEW LOUS VUITTON BAG

img_6656 img_6657

Dress from Sevend Wonders (Here), Bag from Louis Vuitton
Endelig blev det d. 24 Julie, hvor turen gik til skønne Ibiza. Jeg har aldrig været på Ibiza før, men har glædet mig helt vildt til, at se og opleve dette skønne sted, som jeg har hørt utrolig godt om. I skal derfor ikke undvære et lille “ferie stemnings billede” her fra skønne Ibiza. Som i nok har det, har jeg en lille ny fin sag med mig på turen. Jeg har nemlig købt mig en ny Louis Vuitton taske, som jeg længe har gået og tænkt på. Jeg købte den største model af dem dvs. denne model er 55 cm. så den kan bruges tid forlængede weekender, rejser mm. Er den ikke lækker? Jeg valgte den helt klassiske model og jeg er så forelsket i den! Jeg har bare gået og ventet på og skulle vise jer denne lille ny baby. Nu er jeg absolut klar til ferie, wuhu !! 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

It’s finally July 24nd and I was heading to lovely Ibiza. I’ve never been to Ibiza before but I’m really looking forward to experiencing this amazing place that I’ve heard so many great things about. I won’t leave you without showing you a “vacation picture” from lovely Ibiza. As you can probably tell, I’ve bought myself a new Louis Vuitton bag. I bought the biggest model of them and this model is 55 cm. so that it can be used as a weekend bag, for traveling etc. I chose the classic model and I’m so in love with it! I’ve just been waiting to show you this new baby. Now I’m so ready for my vacation, wuhu!!

xoxo

2 kommentarer

 • Tina

  Øv øv kjolen er desværre udsolgt, men wauw hvor ser du godt ud.
  Tak for god inspiration & God sommer☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Er den udsolgt?? er du helt sikker 🙂 Den er så smuk !!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VIDSTE I IKKE OM // FREJA WEWER