MUSIC VIDEO // BEHIND THE SCENES

IT´S COFFEE TIME

915496ee-b46f-4d97-bf2b-c3b22c9f9601 f5f6f1b4-bebe-4d6e-9f1c-3777a68c5349
Hello ladies. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker og sidde på café med pigerne og få en kop kaffe. Jeg gør det så ofte, som overhovedet muligt. Jeg sad forleden med min søster på Beau Marche. Kender i det sted? Super hyggeligt. Jeg havde min elskede cardigan på fra SHEIN. Er den ikke lækker? I kan finde den HER. Jeg har nogle ret travle dage lige fortiden mht. dans, shows, møder mm. Derfor har jeg været lift fraværende her på bloggen. Skal nok blive bedre! 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hello ladies. It’s no secret that I love sitting at a café with the girls while enjoying a cup of coffee. I do it as often as possible. The other day, I went to sit at the Beau Marche with my sister. Do you know the place? So neat. I wore my beloved cardigan from SHEIN. Isn’t it nice? You can find it HERE. I’ve had a couple of pretty busy days at the moment with dance, shows, meetings etc. I’ve therefore been a little distant here on the blog. It’ll get better!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC VIDEO // BEHIND THE SCENES