CORSET, STRIPES AND GIRLTIME

IT´S FRIDAY + THE WINNER


img_1887 img_1888
God eftermiddag girls. Hermed får i dagens outfit, hvor jeg er iført mig en skøn kimono/kjole fra Neon Rose og har taget en cool bomber jakke på dertil, som er fra iiL7. Hvad synes i om outfittet? Det er fredag og endelig weekend, som jeg har set frem til. I aften skal jeg ud og have nogle drinks med pigerne. Men det bliver ikke sent eller noget vildt fra min side af, da jeg også skal på arbejde i morgen. I morgen aften står den på en bytur med de skønneste piger og jeg glæder mig så meget. Jeg har nemlig også fri søndag, så jeg bare kan slappe af og ligge under dynen hele dagen. Skal i noget sjovt her i weekenden? 

Og nu til vinderen af min konkurrence, hvor i havde mulighed for, at vinde et par cool WAP sneakers fra Paw Sko. Endnu engang mega fedt med så mange deltagere! Den heldige vinder er Caroline Olesen. Stort tillykke! Du bedes kontakte mig på min mail: malinakragmann@hotmail.com

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Good afternoon girls. Here you have today’s outfit where I’m wearing a great new kimono dress from Neon Rose and paired it with a cool bomber jacket from iiL7. What do you think about the outfit? It’s Friday and finally the weekend which I’ve been looking forward to. Tonight I’m going out for some drinks with the girls. But it won’t be a late or crazy night for me since I have work tomorrow. Tomorrow night in going clubbing with the best girls and I’m so excited. I’ve gotten the day off Sunday so I can relax and lie under the covers all day. Are you doing anything fun this weekend?

And now for the winner of my competition where you had the opportunity to win a pair of cool WAP sneakers from Paw shoes. Once again it was so cool to see that so many of you participated! The lucky winner is Caroline Olesen. Congratulations! Please contact me on my email: malinakragmann@hotmail.com

xoxo

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORSET, STRIPES AND GIRLTIME