ALMOST DONE BEING A TEENAGER

IT’S MY BIRTHDAY

img_9184

Godmorgen piger! Så kom dagen, som jeg nok har ventet længe på! Jeg er kommet til Danmark og i dag er det min fødselsdag, jaaayy!! Jeg bliver 20 år og jeg er ikke længere teenager mere. Vi holder min fødselsdag i København, hvor mine forældre, mine søskende og deres kærester skal fejre mig i dag! Vi skal snart ud og spise brunch – Jeg elsker brunch! Og jeg er også vildt spændt på, at se hvad jeg får i gave… hvad tror i? Billedet er fra Marokko, hvor jeg står sammen med min søde surfguide – man kan ikke andet end at smile!

•           •          •          •          •          •          •           •          •          •          •           •            •           •           •

Good morning girls! Now the day I’ve been waiting for is finally here! I’ve arrived in Denmark and today it’s my birthday, yaaayy!! I’m turning 20 and I’m no longer a teenager anymore. We are celebrating my birthday in Copenhagen, where my parents, siblings and their boyfriends are celebrating me today! Soon we are going out to eat brunch – I love brunch! And I’m also really excited to see what kind of presents I’ll be getting..What do you think? The picture is from Morocco where I was with my sweet surf guide – can’t do anything but smile!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALMOST DONE BEING A TEENAGER