SHOP MY WARDROBE...

I`TS MY BIRTHDAY…


bil 5
bil 4bil 6
Hi girls! Så blev det min 19 års fødselsdag – Wuhu!! Jeg blev som sagt vækket med sang, flag og morgen hygge af mine skønne forældre. Jeg skulle op på skolen og fremlægge et projekt, men da det var overstået tog vi ind til byen for, at spise en omgang lækker brunch – Så hyggeligt! Det ovenstående outfit passer ifølge mig, helt perfekt til denne anledning! Jeg har et par stramme læder bukser på, samt min ALT for fede t-shirt fra San Francisco på! Da dette er for koldt, at rende rundt i har jeg taget min lækre frakke på fra Americandreams. I kan finde den HER. I ved jeg er stor fan af  accessories, så tasken fra Muse er helt klart det som pifter outfittet op! I kan finde den HER!
– Hvis i kigger godt efter, kan i se, at jeg er blevet klippet! Er super tilfreds med det, men dog er det lidt kort… Håber i får en skøn fredag aften


2 kommentarer

 • Ann Sofie

  Hvilken størrelse er din t-shirt fra Zara? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Det er en str. Small da den er fra drenge kollektionen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MY WARDROBE...