LEATHER PANTS

LADY IN BLUE

j1
j22

Hairband from Envii, Dress from H&M
Hi girls. Hermed får i et outfit iført denne skønne kjole fra H&M, er den ikke sød? Jeg havde den med på ferien og den var simpelthen så fin. Den sidder løst, som er noget jeg elsker når, man er på ferie – dejlig afslappet! Jeg har virkelig nydt min ferie, men nu er den desværre slut. Jeg starter på arbejde i morgen og så er hverdagen igang igen.. Puha! Det bliver hårdt, at komme i gang igen. Muligvis kommer der et indlæg op i dag omhandlende min tur til Mykonos – God søndag derude! <3 

3 kommentarer

 • Damn, I wish I could think of soimnhetg smart like that!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvor har du købt de helt vildt fine sandaler henne? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   De er fra sidste sommer, så tror ikke man kan købe dem mere <3 :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER PANTS