SÆLGER MIN CHANEL TASKE

LASHES BY SOPHSTUDIO

hej 22

Godmorgen sweeties. Som jeg har fortalt jer mange gange nu, får jeg lavet mine vipper hos Sophstudio. Det er søde og ikke mindst dygtige Freja, som er indehaveren af klinikken i Aalborg. Jeg elsker, at jeg ikke skal tænke på at tage mascare på om morgenen. Det er absolut en af de ting, som jeg er blevet allermest afhængige af..
Derudover kan jeg fortælle jer, at Freja i sidste uge var til konkurrence i Volume Lashes til Danmarksmesterskabet. Hun blev endda nr. 1 som er så VILDT flot og mega sejt! Man kan kun føle sig i trykke hænder i hendes klinik! I kan finde den HER <3 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆLGER MIN CHANEL TASKE