UNBOXING VIDEO // LOUIS VUITTON

LAST WEEK + NEW JOB

21712a4d-8635-4115-99de-2004ccb4f1a3 b36a713e-8512-4808-9293-e3e3ed0f11ad
Nails by Paw (Here), Jacket from Nümph (Here
Hi beauties. Jeg beklager, at jeg har været lidt fraværende den sidste uges tid, men jeg har haft utrolig mange ting og se tin. Jeg skulle til begravelse i aalborg, da min kære morfar gik bort her for to uger siden. Derudover startede dans op igen og det har været hårdt og til sent om aftenen. Lidt øm i kroppen, haha! Jeg har heller ikke fortalt jer, at jeg er begyndt at arbejde et nyt sted. Jeg arbejder hos Meotine nu og er så glad for det. Måske i kender Brandet? Ellers tjek dem ud HER. I dag hat jeg fri og det skal nydes med, at mødes med en veninde, få ordnet bryn hos Kenny, sidde på bloggen og senere i aften til boksning med min veninde. Lyder som en god dag ikk? Jeg håber i har en god dag, kram

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi beauties. I’m sorry I’ve been a bit distant this past week but I’ve had so many things to do. Since my dear grandpa passed away two weeks ago, I went to attend his funeral in Aalborg. Other than that I’ve started dancing again till late at night and it’s been hard. My body’s a bit sore, haha! I haven’t told you that I’ve begun working at a new place. I work at Meotine now and I’m so happy with it. Maybe you know the brand? If not you can check it out HERE. Today I’m off work so I’m spending the day by meeting up with a friend, getting my eyebrows down by Kenny, working on the blog and later tonight my friend and I are doing a boxing class. Sounds like a good day, right? I hope you have a great day, hugs


xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNBOXING VIDEO // LOUIS VUITTON