SATURDAY MORNING

LEATHER AND GREY KINDA DAY

jakke 1 jakke 3jakke 2 kopi


Trousers from CKN of Scandinavia, Boots from Cashoot (Here), Jacket from Trendday (Here), Bag from Gucci, Knit from Seduce and Gloves from Pariz (Here)  

Sikke dog et dejligt vejr der er over Dk i dag! I Torsdags var jeg sammen med familien i København. Vi startede morgen med lækker brunch, gå tur i byen, møde hos et PR Bureau efterfulgt af tøse hygge om aftenen. jeg var hoppet i et yderst mørkt og råt look – hvilket er typisk mig. Jeg er helt vild med min nye jakke fra Trendday. Den er så lækker! I kan finde den HER. Læderbukserne fra CKN of Scandinavia er virkelig også blevet et favorit item i garderoben. Nu vil jeg tage mod Aalborg – en ny uge venter! Håber i nyder søndagen, girls!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY MORNING