FOUR SEASONS DUBAI

LET´S TALK ABOUT ME

img_5743

img_5762Skirt from Niné (Here), Shirt from Niné (Here
Kære søde læsere, i dag vil jeg dele en masse sjove facts omkring mig, som i måske ikke ved. Det er længe siden at, jeg har snakket lidt om mig selv på denne måde, så nu laver jeg lige et indlæg omhandlende mig, haha! God fornøjelse 😉 

Hmm hvor skal vi starte… 

Jeg er en person, som er en livsnyder. Jeg ELSKER, som i virkelig elsker, at tage ud og rejse og bare nyde livet. Hvis det stod til mig, skulle jeg rejse hele tiden og nyde livet. Haha, lidt for godt til, at kunne blive virkelighed. 

Ikke alle ved det, men jeg er startet som professionel danser hos Pivot Dance Company/ JKProject og jeg er så glad for, at have fået denne mulighed. Jeg har sådan savnet og danse og det vil altid fylde meget for mig. Dans er bare en del af mig! 

Og nu til det sjove spørgsmål, dater jeg en fyr eller har en kæreste? Jeg så en fyr for 1 år siden, som var ret seriøst, men siden dette stoppede har jeg haft så mange ting at se til, så der har ikke været tid til at date. Der er sket så meget i mit liv indenfor det sidste stykke tid og jeg har ærligt været helt udmattet og ikke haft overskud til og skulle på date og se en fyr, haha! ligepludselig kommer fyren, som jeg ikke kan leve uden og det er bare et spørgsmål om tid. Jeg har ikke travlt! 

Mit moto har altid været: Hellere være alene end at være sammen med den forkerte

Husk det piger 

Jeg har fødselsdag her om en lille måned, hvor jeg bliver 21. Som tiden dog går, puha! Jeg synes det så vildt, jeg føler lige jeg har haft fødselsdag og blev 20 år. Nu går det kun den forkerte vej, haha 😀 

Når jeg kigger tilbage for bare et halvt år siden og så til nu, wow. Jeg har oplevet så mange spændende ting, fået mange nye bekendtskaber og de bedste veninder. Jeg har skam også lært en masse og blevet utrolig moden (på nogen punkter) haha 😉
Tiden er gået så hurtigt, men bare på denne korte tid har jeg fået de bedste mennesker omkring mig og opnået så mange ting. Ting som jeg ikke havde regnet med skulle ske. At jeg skulle blive professionel danser eller stå for PR og Markedsføring for en virksomhed? Ting jeg aldrig havde set komme så hurtigt. Jeg er så taknemmelig! 

Nu til min blog. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville være her i dag. At skulle blive ved med og få flere følgere og det kun går fremad er jeg så glad for. Det kan jeg takke jer for. Min blog har virkelig udviklet sig og jeg håber på, at dette kun er starten/begyndelsen. Jeg har så meget mere at byde på og er slet ikke færdig med, at vise jer alle mine spændende, fashionable og mærkelige sider. Jeg ved godt, at tildels er min stil lidt speciel og sprælsk… Men jeg er som jeg er og jeg tror på, at hvis du er dig selv hele vejen igennem, så skal du nok få succes. 

Piger

tro på jer selv 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOUR SEASONS DUBAI