Q&A

MEETINGS ALL DAY + THE WINNER

img_1518 img_1519
Hi søde piger. I dag startede jeg min morgen med en løbetur og noget lækkert morgenmad. Min dag bliver lidt stresset, men super hyggelig. Jeg skal først op hos lægen og have fjernet sting fra mit modersmærke, som blev fjernet og derfor syet – glæder jeg mig til! Derefter går turen til et par møder, hvorefter jeg skal have ordnet negle hos min faste negledame, Lush Nails. I aften skal jeg til et event hos iFur Copenhagen, som bliver utrolig hyggeligt. De viser deres helt nye pelse frem og du kan tilmed få 15% på deres pelse. Eventet er fra 18-20 !! Skal i noget spændende i dag? 

Og nu til vinderen af min konkurrence i samarbejde med Gardenia Copenhagen, hvor i havde muligheden for, at vinde et par lækre loafers fra dem. Den heldige vinder er Mette Høgh. Stort tillykke og du bedes kontakte mig på min mail: malinakragmann@hotmail.com <3 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi sweet girls. Today I started out my morning with a run and some delicious breakfast. My day is going to be a little stressful but super nice. First, I’m going to see the doctor to get the stitches removed from my birthmark which was removed and therefore stitched together – I’m looking forward to it! Afterwards in going to a couple of meetings followed by going to my “nail lady” at Lush Nails to get my nails done. Tonight I’m going to an event at Ifur Copenhagen which is going to be incredibly nice. They are showing their new fur coats and you can even get 15% off on them. The event is from 18-20!! Are you doing anything exciting today?

And now to the winner of my competition in collaboration with Gardenia Copenhagen where you had the opportunity to win a pair of cute loafers from them. The lucky winner is Mette Høgh. Congratulations and please contact me on my mail: malinakragmann@hotmail.com❤️

xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A