DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017 - MINE TRE FAVORITTER

MILITARY STYLE

img_6493 img_6495 img_6496 img_6497

Jeans from Global Funk (Here), Jacket from Envii (Here), Hat from Minimum (Here
Så blev det fredag! Jeg har set frem til denne dag i ugen, da jeg kan se vild med dans, haha! Jeg skal hjem til min søster i aften og hygge med vild med dans og god mad, Mmmmh – er jeg den eneste, som stadig ser vild med dans? Nok om det. Nu til det ovenstående outfit, hvor jeg kører Military style – cool Right? Jeg har lige modtaget denne lækre, Varme og Nice jakke fra Envii – i kan finde den HER. Jeg kommer til, at leve i den henover vinteren. Jeg synes der er blevet ret så koldt, så jeg er allerede begyndt og tage huer i brug. Jeg er FORELSKET i denne militær hue, ej er den ikke for sej? Wow

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

It’s finally Friday! I’ve been looking forward to this day, since I love watching dancing with the stars, haha! Tonight I’m going over to my sister’s house to watch the show and eat some delicious food, mmmmh – am I the only one still watching dancing with the stars? Enough about that. Now I’m moving on the outfit above where I’m doing a military style – cool right? I just received this cozy, warm and cool jacket from Envii – you can find it HERE. I’ll be living in it this winter. I think it has already gotten pretty cold outside, so I’m already starting to wear hats. I’ve fallen in LOVE with this military hat, isn’t it just cool? Wow

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017 - MINE TRE FAVORITTER