MY FIRST PRESS TRIP // HOW IS IT?

MINRECEPT

billede-1
Hey ladies. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele denne kæmpe nyhed med jer. Jeg har nemlig opdaget, at man nu kan købe p-piller og minipiller online og få dem leveret til postkassen.
Er dette ikke geneialt?
Jeg er nok ikke den eneste person, som ofte glemmer, at ringe til lægen og få bestilt p-piller ned til apoteket og derefter have tid til og hente dem. Det er slut nu med Minrecept da de levere til din postkasse. Det er så genialt dette system og det er med til, at gøre, at vi forbruger ikke glemmer og tage vores piller da de kommer regelmæssigt til vores dør. 

5815b091-d476-4a7a-8761-d99b7cb5d016

Dette kan ske for 15 kr om måneden. Hvis dette betales får du leveret dem til postkassen og derudover modtager du lækre vareprøver, gavekort til webshops og meget mere spændende. For at det skal være endnu nemmere for os tøser, så påminder Minrecept dig også om receptfornyelse, så vores recepter aldrig udløber. billede
Jeg har virkelig gået længe og ventet på, at der kom et smartere system end, at skulle ned på apoteket og hente det hver gang.

Har i også en travl hverdag?


Så betal 15 kr om måneden nu hos Minrecept og du får hermed en nemmere og mere overskuelig hverdag. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FIRST PRESS TRIP // HOW IS IT?