DET VIDSTE I IKKE OM // MELISSA BENTSEN

MOSCHINO SWEATSHIRT

img_8552 img_8553 img_8554
Sweatshirt from Moschino (Here), Skirt from Just Female (Here), Bag from Chanel, Shoes from Gucci 

Godaften girls. Hermed en lille update fra mig. Jeg har lige fortiden haft utrolig mange ting, at se til og derfor har jeg været lidt fraværende på bloggen, beklager. Jeg er nu klar og viser dette lækre og cool outfit frem. Jeg var nemlig iført mig denne lækre sweatshirt forleden dag, hvor jeg var ude og få en kaffe med min søster. Jeg synes den er super sej, specielt pga. de mange forskellige farve kombinationer. Er i enige? Har i ellers haft nogle gode dage og er ovenpå igen efter en skøn weekend? Nu vil jeg ligge mig tilbage i sofaen og se en god serie. Kan i anbefale nogle serier?  

xoxo

2 kommentarer

 • Luna

  Hej søde malina!
  Jeg er bare syggggt vild med din stil! Jeg synes virkelig du er krea med de der farver. ALTSÅ bare den måde du sætter farver der normalt ikke ville passe sammen på, er vildt cool! Hvem er dine stilikoner? Du og emili sindlev er mit!

  Kys Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Ej hvor er du sød, det varmer så meget! Jeg er glad for, at kunne inspirere dig. Hmm.. Emili er også super sej, men min er nok Janni Deler, Celine aagard, Chiara Ferragni <3 Så fede profiler!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VIDSTE I IKKE OM // MELISSA BENTSEN