WHITE SUITE

MOVING TO THE CITY


img_6420
Sweatshirt from Moves by Minimum (Here)

Endelig kan jeg offentliggøre det! Jeg er nemlig flyttet fra Amager og ind til byen. Jeg er flyttet ind i en lejlighed, sammen med en pige og en alt for sød hund! Er forelsket i den lille vuffi… Placeringen kunne ikke være bedre! Jeg bor nemlig på Sankt Peders Stræde, som ligger i København K. Centralt ikk?

Jeg begyndte i søndags og pakke alle mine ting ned, som tog evigheder! Mandag aften efter arbejde kom min søster og hendes kæreste og hjalp mig med og flytte alle tingene! Vi hyggede om aftenen med pizza i indflytterrodet – så hyggeligt! I går var min søster, Freja og jeg en tur i Ikea for, at hente nogle nye møbler mm. til mig og det tog i hvert fald hele aftenen/natten for mig, da man selv skal samle alle tingene, haha! handy woman 😉 Efter 3 dage nu er det endelig ved, at ligne noget herhjemme! Flyttekasserne er kommet væk og det er ved at blive hyggeligt nu. Jeg fik det finneste tæppe i indflyttergave af min elskede søster! Det er jeg så glad for! I skal nok komme til, at se billeder af lejligheden/mit værelse. Ovenover får i lige et stemningbillede fra vores Ikea tur, haha! <3 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

I can finally reveal it! I have moved from Amager and in to the city’s I’ve moved into an apartment with a girl and the cutest dog! I’m in love with that little dog… The location couldn’t be better! I now live at Sankt Peders stræde which is in Copenhagen K. Central, right? Last Sunday I started packing up everything, which took forever! On Monday night my sister and her boyfriend came over to help me move all of my stuff! At night we hung out and ate pizza in the mess – so cozy! Yesterday, my sister, Freja and I went to Ikea to get some new furniture etc. for me and it definitely took all night for me to put them together, since I had to do it myself, haha! Handy woman 😉 After 3 days it’s finally starting to look homey! The moving boxes have been removed and it’s starting to feel cozy. My beloved sister got me a beautiful carpet as a housewarming gift! I really appreciate it! You will see pictures of the apartment/ my room soon <3

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE SUITE