FUR COAT AND BLACK DRESS

MY 10 BEAUTY ROUTINES

beauty 1 beauty 2

1. Here 2. Here  3. Here  4. Here  5. Here  6. Here  7. Here  8. Here  9. Here  10. Here

Hi girls! Oven over ses 10 af mine absolut favorit produkter, som jeg bruger ”næsten” every single day. Hvad angår produkter går jeg aldrig på kompromis. Koste hvad det vil, så længe det fungerer for mig. Dermed ikke sagt, at alle 10 produkter er dyre – tværtimod. Mange af mine produkter er fra Vida, hvor produkterne kun findes i butikken – Må i have en god mandag! 

2 kommentarer

 • Anna-sophie Jørgensen

  Hej
  Tak så ved jeg hvilken foundation jeg skal købe. Rigtig fin blog med flotte billeder. Gad godt at du lavede en guide til at få et lige så smukt hår som dit. Pas godt på dig selv og kom ikke længere ned i vægt. hilsen anna-sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Lyder skønt – det vil jeg bestemt overveje at lave et indlæg om! God søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUR COAT AND BLACK DRESS