SPAR OP TIL 85% HOS EMMA.DK

MY BABY IS COMING TO DUBAI

e3029ffe-8630-4193-9d24-db5590878177
Hi beautiful ladies. I aften kommer min skønneste veninde med flyet fra Danmark til Dubai for, at hygge med mig i små 10 dage. Jeg er nemlig i Dubai for, at besøge mine forældre og slappe af i godt 3 uger nu. Eftersom jeg blev smidt ud af min lejlighed og dermed ikke har/havde noget sted at bo + jeg skal læse op til eksamen, så lyder Dubai perfekt for mig og så endda hvor jeg kan få besøg af min dejlige veninde Aleksandra. Hun er allerede på vej i flyveren nu og lander i nat, wuhu. Jeg har allerede lagt en masse planer for os og vi skal helt sikkert have den sjoveste uge med afslapning, fester, beach clubs og jeg kunne blive ved… Jeg er allerede i fuld gang med og planlægge haha!

Nu vil jeg smutte i bad og læse lidt matematik her til aften. Mine forældre skal ud og spise hos et vennepar, så min aften står bare på læsning og måske en film, hvis jeg når det inden Aleksandra kommer. 

God weekend ladies 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi beautiful ladies. Tonight my amazing friend is flying from Denmark to Dubai to hang out with me for the next 10 days. I’m in Dubai to see my parents and relax for the next 3 weeks now. Since I got kicked out of my apartment and therefore don’t have a place to live + I have to study for an exam, Dubai sounded perfect to me and I even get to be visited by my lovely friend Aleksandra. She’s already on the plane now and she’s landing tonight, wuhu. I’ve already planned a lot of stuff for us and we’re definitely going to have the most fun week with relaxation, parties, beach clubs and I could go on… I’m already planning a lot haha!

Now I’m going to get in the shower and tonight I’m going to read up on some math. My parents are going out to dinner at their friends’ house so my night consists of reading and perhaps a movie if I can make it before Aleksandra arrives. Have a good weekend ladies

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 85% HOS EMMA.DK