HOW I STARTED MY BLOG

MY DAY OFF + MEETINGS

img_1929

God eftermiddag girls. I dag er min fri dag og den skal nydes fuldt ud. Jeg startede min morgen med en skøn løbetur omkring søerne i solskinsvejr, derefter cyklede jeg hen for, at få lavet vipper hos ILash & Brows. Altid en fornøjelse! Nu står den på kaffe date med min søde veninde stine, som jeg ser frem til. Vi skal helt sikkert sidde ude i det skønne vejr. Senere i dag skal jeg ud på Østerbro, hvor jeg skal snakke med en butik om et samarbejde. Jeg elsker, når der sker nye og spændende ting. I aften skal jeg hen til min veninde, hvor hun har lavet noget lækkert mad – lyder det ikke godt? Jeg ser sådan frem til en god aften i selvskab med min gode veninde, josefine. Det er en travl men hyggelig dag jeg har mig. Hvordan ser jeres dag ud? 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Good afternoon girls. Today is my day off and I’m going to enjoy it to the fullest. I started out my morning with a great run around the lakes in sunny weather and after that I biked to ILash & Brows to get my lashes done. Always a pleasure! Now I’m headed to a coffee date with my sweet friend Stine which I’m looking forward to. We are definitely going to be sitting outside in the gorgeous weather. Later today I’m going to Østerbro where I’ll be talking to a company about a collaboration. I love when new and exciting things happen. Tonight I’m going to my friends house where she will prepare some delicious food – doesn’t that sound good? I’m really looking forward to a good night in great company with my good friend Josefine. It’s a busy but cozy day I have. What does your day look like?

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW I STARTED MY BLOG