NEW FUR + THE WINNER...

MY EVERYDAY BAG ESSENTIALS

taske 1
taske 2
I dag viser jeg, jer endelig hvad “My everyday bag essentials” er. Jeg går for det meste rundt, med min Balenciaga taske da den er meget praktisk og på ingen måde er skrøbelig! Som er helt perfekt til hverdagen.. Min Computer bruger jeg HVER DAG samt min fine nøglering fra Mølmo. Nøgleringen er blevet en af mine favoritter, da den er lille, har plads til mange nøgler og er så lækker i kvaliteten. Hvem ville ikke elske, at have en nøglering i kaninpels? i kan finde den HER

Min lille pung fra By Caroline Abel i mørke grå uld bruger jeg til at have små ting i, som jeg også har på billedet! Den er fleksibel og perfekt til små ting som makeup, læbepromad, nøgler mm..I kan finde den HER

Jeg har altid solbriller, handsker og min elskede og billige lakrids te med i tasken. Jeg hader, at stå i en situation hvor solen skinner eller, man skal have taget et billede og man så har glemt ens solbriller.. Så træls! Mine handsker har jeg altid med, da jeg er en person som fryser meget nemt – Derfor er det meget praktisk! Dette hænger os sammen med min elskede te! Jeg elsker, at starte dagen ud med en dejlig kop varm te eller have det med i tasken, så når jeg sidder i skolen kan jeg få noget sødt til tanden! mmhh… 

Det var lidt om, hvad der gemmer sig i min taske – men men men…

Hvad gemmer der sig i jeres taske? 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FUR + THE WINNER...