IT`S SNOWING

MY FAVORITE DRESS

tøj færdig
tøj 2
tøj 1
Så blev det ”endelig” fredag for os alle sammen.. Puha – Jeg synes det har været en hård uge og derfor glæder jeg mig virkelig til, at kunne slappe af og nyde weekenden sammen med min kæreste. Det ovenstående outfit er fra i går, hvor jeg havde denne skønne kjole på fra Trendday. Jeg elsker, at kjole kan bruges året rundt. Den er både lækker med et par bukser, strømpebukser og bare ben. Den er meget enkel og tilmed super yndig og jeg er helt vild med kjolens detaljer og pasform. Kjolen er allerede blevet en af mine favoritter i garderoben. I kan finde den HER. I det at kjolen er så klassisk og enkel, har jeg tilsat lidt accessories i form af armbånd i forskellige farver – Det er med til, at give en fed effekt! Jeg har lige modtaget mine nye og alt for fine armbånd fra Viklie, som i kan finde HER. Må i have en dejlig fredag, piger!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT`S SNOWING