MY MORNINGS

MY FAVORITE SHOES

sko
1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 

Hej girls. Jeg har haft super travlt de sidste par dage, så beklager hvis jeg har været lidt fraværende. Jeg har nærmest arbejdet fra morgen til aften og gået direkte i seng, men efter i dag har jeg mere tid igen. Jeg vil derfor lige tippe om mine favorit sko lige fortiden. Jeg er helt forelsket i dem og har også selv klikket nogen af dem hjem! Jeg er helt vild med 1, 4 og 5 – Hvilke er jeres favoritter? Må i have en skøn dag <3

•     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •      •     •      •     •      •     •     •      •      •     •      •

Hello girls. I have been super busy the last couple of days, so sorry if I’ve been a little absent. I’ve been working from morning to night and gone straight to bed when I got home, but after today i have more time again. I would therefore predict about my favorite shoes right now. I´m completely in love with nr. 1, 4 and 5 – What are your Favorites? May you have a great day <3 

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY MORNINGS