BLACK AND WHITE

MY FIRST MONTH IN COPENHAGEN


img_0505
Hi girls. Jeg startede min morgen med en løbetur på Amager, hvorefter jeg tog til cykelhandleren med min cykel.. Min cykel punkterede i går – hvor uheldig har jeg lige lov at være? Det er virkelig irriterende, da man her i København er afhængig af ens cykel. Jeg har nu boet i København i en hel måned. Vildt ikke? Nu kan jeg næsten kalde mig for en rigtig Københavner, haha. Jeg er så småt ved, at føle det også er mit hjem og jeg nyder det fuldt ud. Jeg synes denne måned er gået så stærkt og jeg har fået en rigtig god start herovre. Alle har været utrolig imødekommende og meget åbne overfor nye venskaber. Jeg har allerede nu lært en helt masse nye mennesker at kende og fået mig nogle utrolig søde veninder. Det sætter jeg pris på! Jeg har brugt meget af min tid på bloggen, veninder, gået en helt del i byen, ude og få drinks og nyde min tid her i København. Jeg er også ved, at vende mig til dette ræs. Jeg synes det var utrolig hårdt i starten, men jeg er ved, at vende mig til, at mit liv aldrig står stille og jeg faktisk laver noget 24/7.. Jeg har ikke haft bare 1 dag endnu herovre, hvor jeg har ligget en aften eller en dag helt alene og set en film og virkelig slappet af – måske jeg burde gøre dette! Kan være mit mål for februar, haha! 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi girls. I started out my morning with a run on Amager and after that I went to a bike shop with my bike… My bike punctured yesterday – how unlucky can I be? Here in Copenhagen having a bike is a necessity so it’s really annoying. I’ve lived in Copenhagen for a whole month now. Crazy right? I’m slowly starting to feel like it’s my home and I’m enjoying it to the fullest. This month has passed by so fast and I’ve gotten a really great start over here. Everyone has been extremely welcoming and very open to new friendships. I’ve already gotten to know a lot of new people and I have some really sweet friends. I appreciate that! I’ve spent a lot of time on the blog, friends, walking around the city, going out for drinks and just enjoying my time here in Copenhagen. I’m also getting used to this race. In the beginning I thought it was incredibly hard, but I’m getting used to my life never standing still and that I’m actually doing something 24/7..I haven’t even had 1 day here yet where I’ve been able to lie down an entire evening or day all alone, watch a movie and really get to relax – maybe I should do that! It can be my goal for February, haha!

xoxo

1 kommentar

  • The only non-skeleton unit out there for unlock in the enviornment is just
    one of a few air-based mostly items: Minions.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE