ANOTHER DAY HERE IN MOROCCO

MY FIRST PRESS TRIP // HOW IS IT?

a3c1b884-ccda-4c06-8d07-619a882d4481

Shirt from MbyM (Here), Pants from Sofie Schnoor (Here), Sandals from Sofie Schnor (Here)
Hey girls. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele mine tanker og holdning efter jeg for første gang nu har været på en pressetur til Marocco. Jeg havde ikke rigtigt nogle forventninger til noget eller nogen, jeg håbede udelukkende på, at det ville blive en succes med Royal Air Maroc, som havde planlagt denne tur. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at en pressetur er utrolig hårdt og ikke “kun” for sjov. Man er på hele tiden og der skal virkelig arbejdes for denne mulighed. Vi har ikke på et eneste tidspunkt slappet af eller ligget ved poolen udover den sidste dag i en timer. Vi har lavet noget hver dag fra tidlig morgen til aften. Min krop er helt færdig nu og jeg er så træt, men jeg ville aldrig være foruden denne vilde oplevelse og mulighed. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så mange ting på så få dage. 

Pigerne var og er så skønne og vi havde det utrolig godt sammen. Alle var klar på en god tur og var gode til, at skabe god stemning, når nogen gik død og var trætte, haha. Overordnet set en helt igennem fantastisk tur med Royal Air Maroc, som var igennem Le Prestige Woman. Jeg vil til enhver tid takke ja til denne mulighed igen. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at denne branche lige er mig. Jeg kan mærke, at selvom det var så hårdt og man virkelig skulle klemme ballerne sammen for, at have energi, så elskede jeg det og ville gøre det hver dag hvis det var. Det har også vist mig, at jeg inderst inde brænder for denne branche når man har sådan en følelse.

Jeg ser allerede frem til mange gode og spændende presseture i fremtiden og kan kun sige til jer skønne følgere, at jeg vil kæmpe videre og gøre alt for at blive en stor influencer.

Do the thing that makes you happy girls. 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hey girls. I thought I would share my thoughts and opinions after being on this kind of press tour to Morocco. I didn’t really have any expectations for anything or anyone. I was only hoping to for it to be a success for Royal Air Maroc who planned the trip. I’ve definitely found out that a press tour is hard and not for fun. You’re on 24/7 and this kind of opportunity really needs work. Not at one point have we relaxed or laid by the pool except for about 2 hours during the last day. We’ve been doing stuff every day from morning to night. My body is so done now and I’m so tired, but I wouldn’t want to be without this crazy experience and opportunity. Never in my life have I experienced so many things within such few days.
The girls were and are so nice and we all had a good time together. Everyone was prepared for a good trip and did their part in creating a good atmosphere when anyone got to tired haha. All around a truly amazing trip with Royal Air Maroc through Le Prestige Woman. I would say yes to this opportunity anytime. I’ve definitely discovered that this industry is for me. I can feel that even though it’s so hard and you really have to squeeze it together to have the energy needed, I loved it and I would do it every day if I had to. Feeling this way has also shown me that my heart beats for this industry.
I’m already looking forward to many more exciting press tours in the future and I can only tell you, my followers that I’m going to keep fighting and do everything it takes to be a big influencer. Do the thing that makes you happy girls.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANOTHER DAY HERE IN MOROCCO