RED AND ORANGE

MY LITTLE BABY

img_3296 img_3297


Jacket from Sand Copenhagen (Here
Hi ladies. Jeg ved ikke om i vidste det, men jeg bor jo sammen med skønne Albert, som er en fransk buldog. Det er min roomates skønne hund, men som nu også er blevet en del af mig. Jeg er hans far, haha 😀 Det er så dejligt og komme hjem til en hund og at man ikke føler sig alene. Han er der altid! Han er med til og gøre end hverdag lidt hyggeligere og kan virkelig få ens humør til at blive så godt. Har i selv hund, så kan i måske selv genkende dette? Jeg ville blot lige fortælle jer dette, hvis nu ikke i vidste, at jeg havde en hund. Det er fredag og jeg har lige været ude og øve til en danseshow, som skal vises i morgen. Jeg glæder mig så meget! Wuhu

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi ladies. I don’t know if you know, but I’m currently living with the wonderful Albert, who is a french bulldog. He’s my roomate’s sweet dog, who has now become a part of me. I’m his dad, haha 😀 It’s so nice to come home and not feel alone. He’s always there! He makes my everyday life a little more cozy and he can really boost my mood. Do you have a dog? maybe you recognize the feeling?I just wanted to share with you, that I have a dog, in case you didn’t know. It’s friday and I just got back from rehearsing for a dance show, that I’m going to perform in tomorrow. I’m so excited! Wuhu

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED AND ORANGE