GOINT OUT IN MILAN

MY NEW BABY

img_3390
Skirt from Trendday (Here), T-Shirt from Trendday (Here), Blazer from Zara, Bag from Chanel, Slippers from Gucci

Hi girls. Endelig kan jeg vise min nye baby frem – er den ikke smuk? Jeg købte min nye Chanel taske i Milano, og jeg synes det er så speciel og anderledes! Jeg valgte og købe en lidt mere praktisk taske, hvor denne taske er lidt større og kan bruges til hverdag, rejser mm. Hvad synes i om den? I love my new baby. Jeg har i dag holdt mit første event, som jeg selv har stået for. Så spændende! Kommer i til, at høre meget mere om!

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi girls. I can finally show you my new baby – isn’t it beautiful? I bought my new Chanel bag in Milan and I think it’s so special and different! I chose to buy a more practical bag so this bag is bigger and can be used on an everyday basis, for traveling etc. What do you think about it? I love my new baby.

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOINT OUT IN MILAN