ZIVA CPH JEWELRY GIVEAWAY

MY NEW BABY FROM PARIS


hej 2hej færdig 1
hej færdig

Hermed et outfit fra skønne Paris og så endda med min nye og alt for lækre chanel taske. Det har været nogle helt fantastiske dage sammen med mine søskende og mor og vi har hygget så meget. Paris er byen med så mange lækre butikker og specielt deres Chanel butikker – Hvor jeg faldt for denne skønhed. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver glad for den i mange år! Outfittet er fra en dag i Paris, hvor jeg havde min smukke kjole på fra Envii. Jeg valgte at style den med nogle rå items, som jeg synes klæder den super godt! Hvad tænker i? I kan finde den HER..
God mandag derude <3

Lavet i samarbejde med Envii

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZIVA CPH JEWELRY GIVEAWAY