JANE KØNIG EVENT

MY NEW FLUFFY FUR + THE WINNER

img_1276 img_1277 img_1278
Fur from Hafnium (Here), Pants from Rabens Saloner (Here), Sweater from Envii (Here), Shoes from Zara, Bag from Gucci

I dag er jeg iført mig min NYE og så lækre pels fra Hafnium. Jeg fik den i går og kunne ikke vente med, at vise jer den! Jeg valgte denne gang en meget neutral farve og så med hætte. Jeg elsker den er så stor og fluffy – og så er den tilmed utrolig varm! Hvad synes i om den? Jeg har lige modtaget disse lækre bukser fra Rabens Saloner – Jeg er helt vild med det brand! Buksen er fra deres helt nye SS17 kollektion og vil være mulig at få fat i snarest muligt. 

Og nu til vinderen af min Valentines konkurrence i samarbejde med Jane Kønig, hvor i havde mulighed for, at vinde en “love tag” halskæde – den samme som min! Skønt med så mange deltagere. Jeg vil ønske Caroline Modin et stort tillykke og du bedes kontakte mig på min mail: malinakragmann@hotmail.com – Stort tillykke! 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Today I’m wearing my NEW and so comfortable fur from Hafnium. I got it yesterday and couldn’t wait to show it to you! This time I chose a very neutral color and one with a hood. I love that it is so big and fluffy – and that it’s incredibly warm! What do you think about it? I just received hear new and amazing pants from Rabens Saloner – I’m crazy about that brand! The pants are from their brand new SS17 collection and will be available ASAP.

And now to the winner of my Valentines competition in collaboration with Jane Kønig where you had the chance to win a “love tag” necklace – the same as mine! It was nice to see that so many of you participated. Congratulations Caroline Modin and please contact me on my mail: malinakragmann@hotmail.com

xoxo

   

3 kommentarer

  • Carolin

    Jeg ved godt jeg er meget sent ude! Men jeg har åbenbart vundet halskæden? Er den givet videre til en anden nu?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækker pels – den er har en vildt flot farve (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG EVENT