LAST NIGHT IN MYKONOS

MY NEW TATTOO

ta 3 ta 2 ta 1
Jeg har fået lavet min første tatovering og den skal i selvfølgelig se. Jeg har fået lavet et citat på ribbenet hvor der står “She is clothed with strenght and laught without fear of the future”. Den er inspireret fra et billede, jeg så på instagram engang, hvor det var skrevet på en super fin og feminin måde. Jeg ville bare have den og har ventet et år nu! Den passer super godt til mig – at leve livet. Man kan så tit gå rundt i en bobel og ikke tør at udfordre sig selv, men dette citat her skal man huske på og nyde livet – Enjoy the life. Derfor valgte jeg at få lavet denne tatovering, netop for at sige til mig selv, at jeg skal leve mit liv, som jeg ønsker det og ikke frygte fremtiden! Jeg fik lavet den hos The Boulevar Tattoo og de er så dygtige, hvad synes i? 

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT IN MYKONOS