LUNCH AT VITA BOOST

MY WEEKEND

img_6751 img_6752 img_6753
Jacket from Minimum (Here), T-shirt from Daniel Silfen (Here), Skirt from Second Female (Here)
Så blev det mandag og en ny uge er startet. Er i friske efter weekenden? Jeg synes godt nok, at jeg havde svært ved og komme ud af sengen i morges. Var jeg ene om dette? Jeg kom ellers afsted til træning og har lige være en tur inde i byen og mødes med en veninde og min søster til en kop kaffe. Nok om det, nu til min weekend. Jeg var på arbejde fredag og da jeg fik fri cyklede jeg hjem til min søster, hvor hun havde lavet lækker mad, købt slik og gjort klar til en hygge aften. Vi så “selvfølgelig” Vild Med Dans. Jeg elsker det, haha! Lørdag fik jeg ordnet en masse praktiske ting, gjort rent og mødtes med en veninde. Min aften stod igen på afslapning, god mad og lækker vin i godt selskab. Søndag blev brugt på, at ryde op og ellers slappe af foran tvét. Jeg elsker søndage, hvor man bare kan slappe af! Min weekend har derfor været en stille og rolig en af slagsen og jeg har elsket det. Jeg elsker, at jeg ikke har tømmermænd! Nu vil jeg øve lidt dans, inden jeg skal til dans i aften, hvor vi skal optage til en musikvideo – spændende! 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

It’s Monday and a new week has begun. Are you fresh after the weekend? I had a hard time getting out of bed this morning. Was I the only one? I did however work out and I’ve just gone home from meeting a friend and my sister for coffee in the city. Enough about that. Now on to my weekend. On Friday I worked and when I got off I rode my bike to my sister’s place where she had prepared some delicious food, bought candy and got everything ready for a cozy evening. Of course we also watched dancing with the starts. I love it, haha! On Saturday I got a lot of practical stuff done, I cleaned and then I met up with a friend. My evening consisted of relaxation, delicious food and wine in good company. I spent my Sunday cleaning and relaxing in front of the tv. I love Sundays where I can just relax! As you can tell, my weekend has been a pretty calm and relaxing one and I’ve loved it. I love not being hungover! Now I’m going to practice some dance moves before going to dance class tonight where we’re shooting a music video – exciting!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUNCH AT VITA BOOST