WIN A BAG FROM BRINKBYBRINK

MY WEEKEND THROUGH MY IPHONE

søndag færdig

Så er det søndag igen, og weekenden er ved at være slut! Jeg håber i har nydt den lige så meget som jeg har… Jeg tilbragte min weekend i Odense, da min kæreste bor der – Det var så dejligt at se ham igen og vi har nydt weekenden sammen.
Heldigvis havde Mikkel fri Torsdag, så vi kunne sove længe den første dag vi havde sammen! Vi gik bare og hyggede os hele dagen og tog en smut ind til byen. Jeg tog ned og trænede hen af eftermiddagen og da jeg kom hjem, lavede vi en lækker pasta ret sammen efterfulgt af hygge og afslapning i sofaen til en god film!

Fredag dag kom min veninde kristina hjem til mig, hvor vi sad og hyggede med te og god snak! Vi sad bare og tøse snakkede i nogle timer, inden hun skulle på arbejde. Derefter kom Mikkel hjem fra arbejde, og så tog vi ned og handlede til noget god mad! God fredag aften!! 

Lørdag morgen startede med en kold men god løbetur, hvorefter Mikkels søster kom med hendes hund, som Mikkel og jeg skulle passe. Vi fik gået nogle ture og hygget i sofaen med den søde lille skat! Jeg vil også have en hund… Det kommer nok også – Haha. Senere lavede Mikkel mad til mig. Han lavede lækre kyllingefrikadeller, som virkelig kan anbefales! Ellers så vi en god film og tilbragte den sidste aften sammen. Nu er det jo så søndag, og jeg er på vej hjem til lille Aalborg igen.. selvom det altid er træls og skulle væk fra ens kæreste så står jeg jo og skal på ferie her på onsdag med hele familien… Ej hvor jeg glæder mig! Ellers står min søndag aften på afslapning, god mad, dyner og masser af slik sammen med mine forældre! God søndag til jer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN A BAG FROM BRINKBYBRINK