MY LOVELY NEW BAG + THE WINNER...

MY WEEKEND THROUGH MY IPHONE

mandag føds

Hej piger. Så er det blevet mandag og weekenden er ovre (desværre).. Jeg har bestemt haft en skøn en af slagsen med hele familien, venner og min kæreste. Jeg havde fødselsdag fredag, hvor vi startede morgenen med en omgang lækker brunch på en cafe. Om aftenen kom min søster og hendes kæreste hjem, hvor vi tog ud for at spise på en lækker restaurant! Vi fik sushi – Mmm.. Det var så lækkert og virkelig hyggeligt. Lørdag kom min kæreste, hvor vi holdte familie fødselsdag om aftenen! Er virkelig blevet forkælet hele weekenden, og har fået de flotteste gaver! Nu starter en ny uge med skole og undervisning – Puha… Mandag er aldrig sjov!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LOVELY NEW BAG + THE WINNER...