MY FRIDAY NIGHT

MY WEEKEND THROUGH MY IPHONE

fest-2

Så blev det søndag igen og jeg er ret så træt nu. Jeg har ovenover fundet lidt godter frem fra weekenden igennem min Iphone. Fredag var jeg sammen med mine piger ude og spise middag med nogle skønne mennesker, hvorefter vi så endte i byen på Arch. Lørdag bestod af max afslapning om dagen og nok også lidt oprydning, haha!! Om aftenen tog min veninde fra Aalborg og jeg over til nogle andre og sad der og drak, spillede nogle sjove spil og hyggede os. Vi endte selvfølgelig videre i byen. Husk og følg med på min snap: malina1
To vilde og alt for skønne aftener resulterede i en utrolig udkørt og træt mig I dag. Derfor slapper jeg max af! Jeg havde min søster over til brunch I morges og det var så hyggeligt. Altid godt med noget god mad når man har tømmermand, haha!! I aften står den nok på hjemmelavet pizza til og masser af slik til en pladder romantisk film. Alt i alt en utrolig skøn weekend i godt selskab. Jeg håber, at I har nydt weekenden og er klar på en ny uge. Mange af billederne er lidt sløret og jeg skal nok prøve, at tage nogle flere billeder næste gang! Knus ❤️

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •


Its Sunday again and I’m feeling pretty tired. On the pictures above I’ve found some goodies from the weekend through my iPhone. Friday I hung out with my girls and together we went to dinner with some great people and later we ended up in the city on Arch. Saturday consisted of maximum relaxation during the day and some cleaning, haha!! At night my friend from Aalborg and I went to see some other people where we drank, played games and had fun. Of course we ended up going clubbing. Remember to follow me on Snapchat: malina1
Two crazy nights resulted in an incredibly and tired me which is why I’m just chilling today! I had my sister over for brunch this morning and it was so cozy. Always nice with some good food when you’re hungover, haha!! Tonight I’m having homemade pizza and a lot of candy with a romantic film. An amazing weekend in great company. I hope you have enjoyed the weekend and that you’re ready for a new week. A lot of the pictures are blurry and I’ll try to take some more next time! Hugs ❤️

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FRIDAY NIGHT