MY VALENTINE // MY LOVE // MY GIVEAWAY

MY WEEKEND THROUGH MY IPHONE

kk
Hi girls. Så blev det mandag igen og en ny uge er gået i gang. Jeg har haft den sjoveste og mest hyggelige weekend. Fredag aften tog jeg hjem til en veninde efter arbejde, hvor vi hyggede med god mad til x-Factor. Lørdag morgen havde en skøn person fødselsdag så det skulle selvfølgelig fejres. Vi havde den dejligste aften og kom alt for sent hjem, haha! Dagen efter fik jeg min søster og hendes kæreste over til brunch hos mig. Altid godt med noget god mad, når man har tømmermænd! Det var så hyggeligt! Om aftenen var jeg ude og spise på bistro inden jeg skulle i biografen! Jeg elsker biffen – massere af popcorn og cola! Nu vil jeg smutte på arbejde, selvom trætheden kan mærkes. I aften skal jeg på PS- bar og spise med en veninde – ser jeg frem til! Havde i en skøn weekend? 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi girls. It Monday again and a new week has begun. I’ve had the most fun and cozy weekend. Friday night I went to a friend’s house after work where we hung out with good food and watched x-factor. Saturday morning it was the birthday of a wonderful person so of course we had to celebrate it. We had the greatest night and came home way to late, haha! The day after I had my sister and her boyfriend over for brunch at my place. It’s always nice with some good food when you’re hungover! It was so cozy! In the evening I was out eating at the bistro before going to the movies! I love the movie theater – lots of popcorn and coke! Now I’m gonna go to work even though I’m really tired. Tonight I’m going to a PS-bar to eat with a friend – I’m looking forward to it! Did you have a nice weekend?

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VALENTINE // MY LOVE // MY GIVEAWAY