NEW SKIRT...

MY WEEKEND THROUGH MY IPHONE

weekend færdig

Så blev det søndag igen, solen  skinner “overraskende” nok og man er ved, at være klar til en ny uge. Jeg har ovenover fundet lidt godter frem fra weekenden igennem min Iphone. Min søster var hjemme i denne weekend, så overordnet set har jeg brugt den sammen med hende. Fredag havde vi min gamle morfar på besøg til en god omgang brunch. Efterfølgende kom min søsters kæreste om aftenen, hvor vi hyggede med god mad, slik, dyner og “vild med dans”… Rigtig fredags hygge! Lørdag morgen gik vi en lang tur med hundende, efterfulgt af en hyggeligt brunch sammen med Linerestaurant Meat – så lækker brunch, kan jeg godt anbefalde! Det var to afslappende og dejlige dage, som alligevel har gjort mig helt udkørt og træt i dag – haha… Mine forældre kom hjem i dag, hvor jeg havde lavet god frokost klar til dem – var så godt at se dem igen! I aften står derfor på afslapning med masser af god mad, dyner, film og slik.. Puha – lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Alt i alt en utrolig skøn weekend i godt selskab. Jeg håber, at i har nydt weekenden og er klar på en ny uge igen. Nyd jeres søndag, vil jeg i hvert fald gøre!! God aften, girls.

2 kommentarer

 • Janni

  Hvor er dine støvler fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   De er fra CaShott – du kan se dem på det nye indlæg, som kommer op i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SKIRT...