MEETINGS IN COPENHAGEN

NEW EYELASHES FROM ILASH & BROWS

lash1 lash2
Volume lashes form ILash & Brows (Here), Trousers from Trendday (Here), Shirt from Moves (Here), Blazer from Garcia Jeans (Here), Bag from Chanel

Hi babes. Jeg vil blot lige tjekke ind på bloggen inden jeg smutter ned og handler ind. Jeg har nemlig en lille nyhed at fortælle jer. Jeg har fået NY vippedame. Jeg har fået lavet dem af ikke mindst søde og dygtige Janni, som også er indehaveren af klinikken ILash & Brows. Er de ikke bare flotte? Jeg kunne ikke være mere tilfreds og har aldrig før fået lavet dem flottere.. Jeg elsker, at have flotte vipper og slet ikke behøve at bruge mascare. Jeg kunne ikke være mere glad, haha! nu vil jeg smutte ned og handle noget lækkert ind til i aften. God søndag! 

•        •        •        •        •         •          •          •          •           •          •           •        •        •         •         •         •           •

Hi babes. I just wanted to check in on the blog before I go grocery shopping. I’ve actually got some news to tell you. I got a NEW lash-lady. I got my lashes done by the sweet and talented Janni, who is also the owner of the clinic ILash & Browns. Aren’t they just pretty? I couldn’t be more satisfied and I’ve never had them done as well as this before.. I love having beautiful lashes and not having to use mascara at all. I couldn’t be more happy, haha! Now I’m going to the store to pick up something delicious for tonight. Happy Sunday!

Lavet i samarbejde med ILash & Brow 

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEETINGS IN COPENHAGEN