GALLA OUTFIT IN BY SOFIE ZEEBERG KIMMAN DRESS

NEW FAVORITE BAG

wup


taske 3

Knit from Envii (Here), Trousers from Minimum (Here), Shoes form Trendday (Here), Bag from Daniel Silfen (Here), Jacket from Asos

Jeg har lige modtaget denne lækre rejse taske fra Daniel Silfen, og den er så fin! Tasken er lige mig, da den er lavet i rå læder/kalveskind, simpel og virkelig praktisk! Der medfølger en lang rem så du nemt kan smide den over skulderen, hvis du for eksempel skal bruge den til at rejse eller træne med – Jeg har gjort stort brug af den til sådanne ting. Den fås også i brun, hvilket jeg også overvejer at anskaffe mig. I kan finde den HER. Derudover har jeg taget mine helt nye sko på fra Trendday. Jeg er så vilde med dem. Er de ikke bare super fede? Elsker alt ikke bare bliver sort eller hvidt og derfor er farven grøn så fin! I kan finde dem HER.

Lavet i samarbejde med Daniel Silfen og Trendday

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA OUTFIT IN BY SOFIE ZEEBERG KIMMAN DRESS