BROW STYLING...

NEW FUR + THE WINNER…

pels 1 pels 5
pels 4
pels2

Fur from Americandreams (here), T-shirt from Zara (here), Shirt from Every day counts (here), Leather pants from Zara (here), Boots from CaShott (here), Bag and sunglasses from Chanel, Fur Keychain from Mølmo (here)

Godmorgen piger! Jeg er i Odense på weekend,og var i går sammen med min dejlige veninde Kristina.. Det var en dejlig genforening! Dog skal i ikke snydes for et outfit, bare fordi jeg holder weekend. Forleden var jeg iført min nye lækre fjer/pels fra Americandreams. Jeg er super vild med den, og kan rigtigt godt lide at den er kort og ikke for stor i det! I kan finde den HER. Udover min lækre pels, har jeg modtaget min lækre nøglering i kaninpels, som er sat på min Chanel taske! Den er så fin. Jeg bruger den både som nøglering og til taskebrug! Det er med til, at skabe et mere detaljeret og anderledes outfit. 

Og nu til vinderen af min Caroline Abel konkurrence. Så fedt med så mange deltagere. Den heldige vinder af konkurrencen er Ellen Storm Lauest. Stort tillykke. Send mig en mail til malinakragmann@hotmail.com – God lørdag piger! 

 

5 kommentarer

 • Mathilde

  Hvad str. har du købt zara t-shirten i? Er lidt tvivl når den er fra herre afdelingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg ville lige høre hvilken str dine bukser fra zara er – er de store eller små?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hvilken str er dine bukser fra Zara? vil gerne vide om de er store eller små i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROW STYLING...