CELEBRATED MY FRIEND LAST NIGHT

NEW NAILS BY THE BEST

img_3602
Hermed en lille update fra mig af. Jeg vil lige vise jer mine nye og alt for flotte negle. Jeg har nemlig fået mig en ny “negledame”. Af personlige årsager har jeg flyttet negledame. Jeg er så glad og tilfreds og har ærligt aldrig fået lavet så smukke, holdbare og så fine negle før. Derudover er hun utrolig hurtig og så snakkesaglig, som jeg elsker. Hendes klinik hedder Nail Republic og i kan finde den HER. Hvad synes i om mine nye negle? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Here’s a small update from me. I want to show you my new and pretty nails. Because of personal reasons, I’ve gotten myself a new “nail lady”. I’m so happy and content and I’ve honestly never gotten such pretty and long lasting nails done before. Besides she’s really fast. Her Clinique is called Nail Republic and you can find it HERE. What do you think of my new nails?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELEBRATED MY FRIEND LAST NIGHT