FLOWER DRESS

NEW NAILS BY THE BEST

img_1820
Igen blev det tid til at jeg skulle have ordnet mine negle. Som I ved, har jeg fast negledame. Det er Lush Nails, som altid ordner mine negle, og de er så dygtig. Denne gang havde jeg lyst til at mine negle skulle være en anelse mere simple, så jeg fik en hvid/lyserød shellac og så har hun dekoreret 1 af mine negle. Jeg er selv helt vild med resultatet, og er ikke et sekund i tvivl om at jeg bliver glad for dem. I kan tjekke hende ud HER.

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Once again I got my nails done by the best. I love Lush Nail´s work, they are so talented! Above you see my new nails I got in this week, isn’t they beautiful? I totally love them. I love the white/nude color together with the one decorated nail. Go check Lush Nail´s work out HERE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER DRESS