KONKURRENCE / SHOE BIZ COPENHAGEN

NEW SUMMER SHOES FROM A SHOE AFFAIR

støv 1

 


støv 5
Knit from Envii (Here), Skirt from Munthe (Here), Shoes from A Shoe Affair (Here), Bag from Chanel, Scarf from Zara (Here), Sunglasses from Chanel
Selvom det er blevet tid til at slippe føderne fri og hoppe i et par sandaler, har jeg bare en svaghed for lækre boots som dette par. Ifølge mig kan støvler bruges året rundt! Jeg har lige modtaget disse lækre støvler og valgte dem faktisk til sommerbrug. De er så fine og passer helt perfekt til kjoler, nederdel, bukser og stort set alt. Glæder mig til, at kunne have bare ben og så have disse lækre støvler på fra A Shoe Affair, som absolut bliver mine favoritter, som der må ejes hertil sommeren. Jeg kommer til at bo i dem! Mmm, hvad synes i om dem? I kan finde dem HER.
Nu vil jeg smutte til et blogger event, som i kommer til at høre mere om senere. God aften derude

Sponsoreret indlæg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE / SHOE BIZ COPENHAGEN